2014-04-11 10:40:43• hírek • (x)

Négy éves a Babytrend - hatamas akciók várnak szombaton

Születésnapi akciókkal vár mindenkit szombaton a Babytrend: 15 és 40 százalék közötti árengedmények!

Négy évvel ezelőtt nyitotta meg első boltját a szatmárnémeti Babytrend, a cég története pedig rövid idő alatt igazi sikertörténet lett. Évről évre nagyobb boltba költözött a Babytrend, amellett pedig az idő múlásával nőtt a népszerűsége a webáruháznak is. Így az ország minden szegletébe eljutottak a cég által forgalmazott, számos világmárkához tartozó minőségi játékok és kiegészítők - minden, amire a kisgyermekes szülőknek, a babáknak és a mamáknak is szükségük van.

A Babytrend elmúlt négy évét ha röviden jellemezni szeretnénk, néhány sokat mondó számadattal megtehetjük: négy év alatt 50 ezer csomagot küldtek ki az ország minden szegletébe. Harmincezer elégedett szülő és 15 ezer boldog baba örült az elmúlt négy évben annak, hogy van Babytrend!

A négyéves születésnap alkalmából a Babytrend Dana Kereskedelmi Komplexumban található székhelyén óriási kedvezmények és nagy meglepetések várják a szülőket április 12-én. A boltban található árúcikkeket legkevesebb 10, de akár 40 százalékos engedménnyel is megkaphatod, árucikktől függően.

A Babytrend egyébként február 1-jén nyitotta meg új szatmárnémeti boltját, az Independentei sugárút 14/A szám alatt található Dana Kereskedelmi Központban.
Az új boltban nemzetközileg elismert márkás termékek vásárolhatók a 0 és 6 év közötti gyermekeknek és hatalmas termékpaletta szól az áldott állapotban levő nőknek is. A választékban olyan nagy márkák termékei találhatók meg, mint a Chicco, Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Espiro, Baby Design, Bubchen vagy éppen a Nuvita.

Négyéves a Babytrend

A Babytrend választékában megtalálható minden, amire egy kisgyermeknek és szüleinek szüksége lehet: babakocsik, ágyneműk, gyerekszobai kiegészítők, egészségmegőrző, higiéniás termékek, fürdőszobai kiegészítők, mérlegek, testhőmérséklet-mérők, fehérneműk, hálózsákok vagy teljes csomag, amelyre a gyermeket váró kismamának szüksége lehet. Nem hiányoznak a különböző korosztályoknak szánt játékok sem, legyen szó zenélő játékszerekről vagy készségfejlesztő termékekről.

Babytrend - szülőnek lenni öröm!

Négyéves a Babytrend

Négyéves a Babytrend

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: